Ons aanbod

BC Deinze biedt badminton aan in recreatieve vorm en in competitieverband. Je kunt dus doorgroeien als je dat wilt.

In onze club kunnen de recreanten op dinsdagavond spelen in het VTI van Deinze, van 18u - 22u. Deze zaal heeft 9 velden. Op donderdagavond spelen vooral de competitiespelers in de sporthal Sint Pieters in Vinkt vanaf 21u, waar we 4 velden hebben. Een impressie van de zalen vind je hier.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan even (de verplichte velden van) ons inschrijvingsformulier in want wij hebben je contactgegevens nodig voor de verzekering. Je mag op die manier driemaal "testen" voordat je moet beslissen of je lid wordt of niet.

Nieuwe leden betalen € 45, vervolgens is het huidige lidgeld € 35 per jaar voor volwassenen.

Jeugdspelers van 16 jaar of jonger betalen steeds € 25 per jaar. De club organiseert trainingen voor jeugdspelers en daarvoor betaal je € 40 per semester.

Indien je lid wilt worden, vul je dit formulier in en schrijf je het lidgeld (45 of 25 EUR voor respectievelijk een volwassene of een jeugdspeler) over.

IBAN: BE8800 1197 1005 41 op naam van Badmintonclub Deinze
met vermelding van "Nieuw lid: voornaam achternaam"

Zodra wij je overschrijving ontvangen, ben je lid van onze club en word je ingeschreven bij Badminton Vlaanderen. Je krijgt daarvan een bevestiging via e-mail en bent vanaf dan ook verzekerd.

Elk lid kan bij ons een attest krijgen van zijn/haar lidmaatschap voor de tegemoetkoming van zijn/haar mutualiteit: daarvoor spreek je gewoon iemand van het bestuur aan op dinsdagavond in het VTI.