Welkom terug & terug & terug!

We hebben er lang naar uitgekeken en het is eindelijk zover! We mogen weer indoor badminton spelen!

Vanaf 15/06 hopen we jullie terug te zien in de sporthal van het VTI. We starten om 18u en je kan spelen tot 22u.  Met welke regels moeten we rekening houden? 

  • Alle leeftijden mogen in groep trainen tot 50 personen (excl. begeleider)
  • Contact is toegestaan in zoverre dit noodzakelijk is voor de aard van de sport (afstandsregels zijn niet van toepassing voor kinderen t.e.m. 12 j)
  • Er geldt nog steeds een densiteitsregel van max. 1 persoon/30m² (verplaatsingssporten én vanaf 13 jaar) of 1 persoon/10m² (jonger dan 13 jaar OF geen kans op interactie én vanaf 13 jaar)!
  • Kleedkamers blijven gesloten, dus geen douches te gebruiken
  • Mondmasker verplicht in de gang
  • Ontsmetting en registratie bij binnenkomst van de zaal

Gezien de beperkte oppervlakte van het VTI kunnen we geen 50 personen toelaten. We gaan niet werken met een reserveringssysteem maar we willen vragen dat als alle pleinen volzet zijn, diegene die moeten wachten, dit buiten doen.  Als er toch veel interesse blijkt de komende weken of dit praktisch niet haalbaar is, zullen we toch weer een reserveringssysteem invoeren. Er is ook steeds iemand van het bestuur aanwezig, aangesteld als Coronacoördinator. Komende dinsdag zijn dat Alex en An.  Keuzestress tussen een terrasje of badminton met dit mooie weer?! Tracht beide te doen;-)

 

We hopen jullie snel terug te zien!  het bestuur